Open dagen bij Gommers Houtbouw Kollumerzwaag

Voor het vierde jaar op rij organiseert Gommers Houtbouw in Kollumerzwaag weer haar succesvolle open dagen, deze keer op vrijdag 5 en zaterdag 6 april. Dit jaar presenteren zij met trots een nieuwe mantelzorgwoning, een complete zorgwoning die van alle gemakken is voorzien en compleet verplaatsbaar is. De woning is onder andere uitgerust met een badkamer welke is ingericht met douche, wastafel, toilet en aansluitingen voor een wasmachine. Daarnaast een apart (gasten)toilet, een slaapkamer en een gecombineerde keuken/kamer met keukenblok. Dit keukenblok is uitgevoerd met een kookpaat, magnetron, koelkast en vaatwasser. iedere ruimte is voorzien van infrarood plaatverwarming. Kortom een zeer compleet uitgeruste woning. De prijs voor deze mantelzorgwoning komt op € 74.250,00*. Besteld u tijdens de open dagen een mantelzorgwoning als deze dan krijgt u 10% korting.Maar de mensen van Gommers Houtbouw staan natuurlijk ook  dit jaar weer voor u klaar om alles te vertellen over de talloze mogelijkheden...

Lees verder »