Slotavond Schuttersvereniging Westergeest

Op vrijdag 29 maart 2019 kwamen de leden van de Schuttersvereniging Westergeest bijeen in MFC De Tredder voor de jaarlijkse ledenvergadering. Alle leden werden hartelijk welkom geheten door de voorzitter Thomas Dijkstra en wenste ieder een gezellige avond.Na de vergadering werden de prijzen in verschillende teams voor zowel buks als pistool uitgereikt.De wisselbeker van de buks bij de dames ging naar Lineke Sijtsma en bij de heren naar Jan de Jong.Bij het pistool ging de wisseltrofee bij de dames wederom naar Lineke Sijtsma en ook wederom bij de heren naar Tjibbe-Jan van Assen.Tevens werden 3 trouwe leden gehuldigd, voor 30 jaar trouw lid was dat Kees Adema, voor 20 jaar trouw lid Hinke Postma en Tjibbe-Jan van Assen voor 5 jaar trouw lid.Na alle plechtigheden was er gelegenheid om gezellig samen te zijn. De leden konden diverse prijzen winnen, zowel met bingo als verloting.Er werd een verloting gehouden om een...

Lees verder »