Succesvolle open dag bij WOL IT viltatelier

Op 30 maart opende viltatelier WOL IT haar deuren. Direct na binnenkomst werd je meegenomen in het proces.Van het scheren van de vacht van het schaap, wandelde je langs het wassen, kaarden en het kleuren van de wol naar de viltkunst. Verder kon je deze dag een kijkje nemen in de werkplaats van het atelier. Naast het drinken van een kopje koffie of thee was er ook de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met het vilten van zeep keien.Het bleek een erg populaire activiteit, want bijna iedereen is de uitdaging aangegaan. Naar schatting hebben zo’n 60 mensen de open dag bezocht. Aan het eind van de dag zijn door middel van een trekking twee prijs winnaars de gelukkige ontvangers van een workshop waarde bon geworden. Heb je het gemist? Niet getreurd, via www.wolit-vilt.com kun je het aanbod bekijken.Succesvolle open dag bij WOL IT viltatelier

Lees verder »