Succesvolle open dag brandweer Gorredijk

 GORREDIJK – Brandweer Gorredijk kan terug kijken op een zeer geslaagde open dag. De hele dag liep het door met publiek. Het was prachtig weer dus volop genieten rondom het brandweerterrein. Vanaf 11.00 uur waren er verschillende demonstraties en activiteiten voor jong en oud. Tijdens de open dag kon je een kijkje achter de schermen bij de brandweer kijken en werd er informatie gegeven over het werken bij de brandweer. Veel belangstelling was er voor de nieuwe hoogwerker van brandweer Drachten. Daarnaast konden bezoekers een kijkje nemen bij de brandweerwedstrijden. Verslag hiervan volgt z.s.m. Demonstratie en een kijkje achter de schermen Tijdens de open dag was er een gevarieerd programma voor jong en oud waarbij verschillende onderdelen van het werkveld van de brandweer aan bod kwamen. Weet jij hoe de brandweer te werk gaat tijdens een ongeval? En wat je moet doen als je thuis een vlam in de pan...

Lees verder »