Vrolijke voorjaarsdag Maartenskerk in Kollum

Samen Sterk organiseerde op 30 maart van 10.00 tot 16.00 uur weer een ‘vrolijke voorjaarsdag’ in de Maartenskerk te Kollum.De opbrengst zal worden bestemd voor de restauratie van de glas in lood ramen van de kerken. Er waren weer mooie bloemstukjes te koop voor binnen en buiten. U mocht ook zelf een bloemstukje maken. Naast het rad van avontuur was er verkoop van (2e hands) kinderspeelgoed, spellen en puzzels. Voor kinderen was er een kinderworkshop en cupcake versieren.Tussen 11.30 en 13.30 was in het lunchcafé soep en broodjes en was er muziek van trekzak spelers. ’s Middags was er een bijzonder optreden van jeugdleden van brassband Wilhelmina.De hele dag door was er koffie/thee met lekkers. Kortom een dag vol activiteiten voor het hele gezin.Vrolijke voorjaarsdag Maartenskerk in Kollum

Lees verder »