Electric Hollers speelt in Sportcafé De Harmonie

Electric Hollers is een relatief nieuwe groep, een power-trio uit Leeuwarden. In Sportcafé De harmonie kon het publiek genieten van hun stevige bassen en het overweldigende drumspel. Ze zijn begonnen in 2016 en meteen dat jaar in november al straalden ze op een bluesfestival in Neushoorn.  Terwijl ze de nummers nog moesten maken schreven ze zich in voor de Kleine Prijs van Fryslân, die ze overigens niet wonnen. Met alles in een hoog tempo gepland en daverende energie maakte het trio een daverende start. Bij hun optredens kan het zo gebeuren dat er een drumstick door de zaal vliegt. Met Max Mollema op de drums, Inge de Vries op de bass en zanger/gitaris Tim Birkenholz bouwen ze steevast een overweldigende voorstelling.Leuk gezegd, maar wat spelen ze dan? Ze spelen eigen nummers geïnspireerd op verschillende bands uit de jaren 70: Led Zeppelin, Santana, Grand Funk Railroad en Ten Years after. Let...

Lees verder »