Harkema-Opeinde koestert punt tegen WTOC

Voorafgaand aan de wedstrijd Harkema Opeinde-WTOC tekenden aan thuiszijde velen voor een punt. De Harkemasters zijn het hele seizoen al gehavend. Zaterdag kwamen bovenop het zestal geblesseerden drie spelers die met wintersport waren.WTOC-thuis zou dus een lastig karwei worden. Die voorspelling kwam aardig uit, al deed Harkema voetballend niets onder voor de gasten. De betere kansen waren voor de Westergeest-Triemen-Oudwoude-Combinatie. Op basis daarvan konden de groengelen goed leven met het 1-1 gelijke spel. Dat gevoel werd versterkt toen na afloop bleek dat geen van de concurrenten erin slaagde om in te lopen. Harkema had zo een prima zaterdag.De door meer dan 325 toeschouwers bijgewoonde streekderby kende een spectaculair begin. Al binnen de minuut lag de bal achter WTOC-goalie Geoffrie Hoiting. Alex van der Tuin zette Wilbert Huitema vrij voor de keeper. Huitema had zelf kunnen schieten. Hij koos er voor de bal opzij te leggen naar Hille Postma. Een prima...

Lees verder »