KV Invicta 1 net te kort tegen de kampioen

Zaterdag 30 maart namen de oranjehemden het op tegen oranje zwart. De ploeg waar de formatie van Durk Oostra de vorige keer met 17-13 de boot in ging door een slechte start.Dit maal stond er voor Invicta niets meer op het spel maar voor oranje zwart alles. De ploeg uit Zwolle kon namelijk kampioen worden en is zoals de titel al doet vermoeden kampioen geworden. De wedstrijdbal werd aangeboden door Sterkenburg Vis en de pupil van de week was Hester van der Zwaag. Helaas werd de doorloopbal gemist. Hester is afgelopen zaterdag met de D1 kampioen geworden onder leiding van Rien van der Laan en Alex Visser.De wedstrijd die onder leiding van J. Bekkema stond werd gestart en ging tot de 5-5 mooi gelijk op. Daarna wist oranje zwart uit te lopen tot een ruststand van 7-10. De pruttelpotformatie ging de rust in met een achterstand maar liet zich niet...

Lees verder »