Matineeconcert van de Jan de Roas Sjongers op zondag 14 april

NIEUWEHORNE – De Jan de Roas Sjongers geven zondag 14 april een matineeconcert in hun thuisbasis dorpshuis De Kiekenhof in Nieuwehorne. Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Het belooft een zeer gevarieerd concert te worden, waarin onder de bezielende leiding van Sitta Bosman tal van nieuwe liederen ten gehore zullen worden gebracht. Speciale aandacht verdient een jeugdige solist bij het koor. Het 23 jaar geleden opgerichte koor Jan de Roas Sjongers onderscheidt zich van veel andere koren door zijn bijzondere repertoire, deels geschreven en gecomponeerd door dirigente en begeleidster op piano Sitta Bosman. Ook andere koorleden schreven liedteksten waarbij Sitta Bosman de muziek componeerde. Het concert begint om 15.00 uur. De toegangsprijs is €3,50, inclusief kopje thee of koffie bij binnenkomst. De Jan de Roas Sjongers zullen dit jaar voor de zevende keer meewerken aan de 4 mei-herdenking in de kerk van Nieuwehorne. Daarbij...

Lees verder »