Persoon komt om het leven bij ernstig ongeval Kollumerzwaag

Bij een zeer ernstig ongeval op de Triemsterloane in Kollumerzwaag is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon om het leven gekomen.Rond kwart over vier in de nacht ontvingen de hulpdiensten een melding van een auto die tegen een boom was gebotst langs de Triemsterloane. De brandweer van de Westereen, een tweetal ambulances en vele politie-eenheden kwamen met spoed richting Kollumerzwaag. De auto stond bij aankomst van de eerste hulpdiensten al volledig in brand.Door de hulpdiensten werd een overleden persoon uit de auto gehaald. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld. De weg is uren afgesloten geweest voor het verkeer. Het slachtoffer dat bij het eenzijdige ongeval op de Triemsterloane in Kollumerzwaag om het leven kwam, was de enige inzittende in de auto. De identiteit is nog niet officieel vastgesteld.Persoon komt om het leven bij...

Lees verder »