SC Veenwouden wint na rust verdiend van SC Stiens

SC Veenwouden deed goede zaken op de ranglijst door met 0-3 te winnen van Stiens waardoor het verder afstand nam van de onderste drie plekken en zich nestelde op de achtste plek van de ranglijst. Goed voetbal was op het zeer hobbelige veld niet mogelijk en in de matige wedstrijd gebeurde er in de eerste helft bijna niets wat het vermelden waard is. De thuisclub werd tweemaal gevaarlijk. In de 20e minuut was Almer Hietkamp SCV’s laatste man Klaas van der Veen te snel af maar de kans ging verloren omdat hij de bal te ver voor zich uit speelde waardoor doelman Coenraad van der Mark redding kon brengen. Vijf minuten later leek Jordy Weykamp te gaan scoren toen zijn schot via de rug van Roland Procee leek binnen te vallen maar doelman van der Mark wist de bal over te tikken. De gasten werden een paar maal gevaarlijk via...

Lees verder »