UNIS Flyers verliezen strijd om kampioenschap BeNeLeague

HEERENVEEN – De UNIS Flyers hebben de strijd om het kampioenschap van de BeNeLeague verloren. Herentals was met 4-0 te sterk. De Flyers hadden moeten winnen om kans te houden op de titel. Al na negen minuten kwam Herentals op voorsprong. Vincent Morgan brak uit en maakte de openingstreffer: 1-0. Tien minuten later scoorde hij opnieuw. Het schot werd van richting veranderd en ging onder doelman Sjoerd Idzenga door. Al snel na het begin van de tweede periode werd het 3-0. De aanvallers van Herentals braken de verdediging van de Flyers helemaal open en Ben Collen kon het rustig afmaken. Alles of niets In de derde periode gingen de Flyers nog vol in de achtervolging. Maar het was te laat. En ook niet effectief. Morgan maakte er zelfs nog 4-0 van. Door het verlies is HYC Herentals de nieuwe kampioen van de BeNeLeague. Voor de Flyers was er zilver. Winst...

Lees verder »