VV Dokkum en VIOD in evenwicht

Zaterdagmiddag werd er onder mooie omstandigheden afgetrapt tussen VV Dokkum en VIOD. Het werd een rommelige wedstrijd van beide kanten, maar de spanning en inzet vergoedde veel. VIOD begon aardig en zat in de beginfase beter in de wedstrijd, kreeg een paar mogelijkheden, maar een doelpunt wist het niet te maken.Na 20 minuten kreeg Dokkum wat meer de overhand, het was feller en won de duels. Iets over het halfuur zette VIOD een aanval op, hier werd op het middenveld balverlies geleden, de organisatie was weg, de rechterspits werd in de diepte aangespeeld en schoot de bal beheerst binnen. De eerste kans voor Dokkum leverde direct een doelpunt op.Vlak voor rust werd Bauke Visser diep gestuurd waarna een voorzet volgde die werd binnengeschoten. Daar stond de grens van VV Dokkum opeens met zijn vlag omhoog voor buitenspel, zwaar onterecht, Bauke kwam achter zijn man vandaan. Doelpunt afgekeurd! (Na afloop zei...

Lees verder »