VV Kollum wint tweede periode door winst op Veenhuizen

De omstandigheden voor een goede wedstrijd waren er op Baensein, met ruim 500 toeschouwers langs de lijn. De beslissing in de tweede periode stond er op het spel, voor Kollum telde slechtst de winst waar de gasten voldoende hadden aan een gelijkspel. In een meeslepend gevecht, waar beide ploegen respect hadden voor elkaar werd Gerard van Zonneveld met alweer een hattrick de Mann of the match.Onder leiding van scheidsrechter Hadders betraden beide ploegen de grasmat, waar de jeugd van Kollum de spelers met een Bengaals vuurwerk verwelkomde. Met Auke Hoekstra in de plaats van de geschorste Andries Dijkstra op doel en met de omzetting door Randy van Malsen samen met Ruben Merkus achterin te laten starten was de opening voor de thuisploeg. De gretige Gerard van Zonneveld zag zijn eerste voorzet nog geblokt worden, maar in de tweede minuut strafte hij een fout in de verdediging genadelos af. Alleen op...

Lees verder »