Zwaagwesteinde moeiteloos langs Niekerk

Zwaagwesteinde heeft afgelopen zaterdag voor de vijfde keer op rij gewonnen. Laagvlieger Niekerk was geen partij en de gasten kwamen uiteindelijk nog goed weg met een 4-1 nederlaag.Zoals verwacht trokken de gasten zich terug rond de eigen zestien en lieten de bal aan Zwaagwesteinde. En in de eerste 20 minuten werkte deze tactiek best aardig. Het tempo bij de thuisploeg lag een paar niveaus te laag en ook het hobbelige veld hielp nou niet echt mee. Het eerste schot op doel na zo’n 20 minuten spelen was echter ook direct raak. De poging van een meter of twintig van Wymer de Vries was doelman Ottens te machtig.En hoewel er een lastige stuit in zat, had de doelman hem best mogen pakken. Zwaagwesteinde liet de teugels wat vieren en de thuisploeg verscheen zowaar eens voor de goal van doelman Johan Jan Kleefstra, zonder overigens echt gevaarlijk te worden. In de laatste...

Lees verder »