Amusementskoor “Haven in Zicht” Burum, over de grens naar De Marne Leens

Op zaterdagmiddag 30 april 2019 verzorgde het Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum, een optreden in De Marne te Leens.Op uitnodiging van Annelies Duursema, de activiteiten coördinator, verzorgde het Amusementskoor “Haven in Zicht” een sprankelend programma.De accordeonisten verzorgden eerst een muzikale rondgang door “De Marne”.De bewoners werden op deze manier opgeroepen om het optreden bij te wonen.Het koor stond ook deze keer onder leiding van Geert Dijkstra en de begeleiding werd verzorgd door de accordeonisten Joze Boon en Truida van Santen.Het werd een zeer afwisselend optreden voor de aanwezigen en het koor bracht ook hier een ode aan Ede Staal door een aantal liederen uit zijn repertoire te zingen. Termunterziel, Nijstoatenziel en Help me trhough the night vielen zeer in de smaak bij de bewoners en de gasten.Mieke Baars las een gedicht voor over een echtpaar dat 60 jaar getrouwd was.Zeer herkenbaar.Daarna zongen Riki Mulder en Geert Dijkstra de solo’s...

Lees verder »