Anjum te sterk voor Grijpskerk

Zaterdagmiddag werd onder lenteachtige omstandigheden de altijd lastige wedstrijd tegen Grijpskerk gespeeld. De laatste overwinning voor Anjum dateert uit het seizoen 1993/1994. Aan het einde van de middag mocht hier een tweede streepje achter gezet worden. Eindstand 0-1.Grijpskerk ging direct vanaf de aftrap fel van start. In de eerste minuut was het Brian Tefi die Lolke Dijkstra uit wilde testen, zijn schot was echter zonder gevaar. Even later kwam Anjum wel goed weg nadat een schot van Jarno Eeuwsma op de lat belandde. Anjum kreeg meer grip op het spel wist steeds beter met het kunstgras om te gaan.Na dik twintig minuten kwam Anjum op voorsprong nadat een mooie combinatie tussen Minne Zijlstra en Brandt Schaap door Gerwin Dijkstra op werkelijk fantastische wijze binnen werd geschoten, 0-1. Even later kreeg Stephan Overkempe nog een grote kans, hij zag zijn inzet helaas net naast gaan. Grijpskerk probeerde de aansluiting wel te...

Lees verder »