Broekster Boys neemt drie verdiende punten mee vanuit Steenwijk

Ruim 4 jaar geleden werd voor de laatste keer in Steenwijk gespeeld. Broekster Boys was net gepromoveerd uit de 2e klasse en ging er toen met een dik verdiende 1-3 overwinning vandoor. De ploeg degradeerde overigens later dat jaar wel weer uit de 1e klasse.Vijf  Broekster Boys spelers van toen stonden nu weer op het veld en ook nu kwam Broekster Boys als promovendus naar Steenwijk. De geschiedenis herhaalde zich want opnieuw werd het een verdiende 1-3 overwinning.Olde Veste begon goed aan de wedstrijd. Het had langdurig  balbezit en men bleef geduldig loeren op kansjes. Vleugelaanvaller  Constansia werd constant gezocht en de verdediging had het daar eerst ook wel wat lastig mee. Gelegenheidsback  Jos Regnerus, had het in het begin dan ook even moeilijk maar groeide later in de wedstrijd misschien wel uit naar de man van de wedstrijd. Op zijn geheel eigen wijze ging hij voorop in de strijd....

Lees verder »