Fantastische eerste dag van de ‘Als1team Challenge’ voor Fonds Gehandicaptensport!

HEERENVEEN – Het idee was bekend. En vandaag was het dan eindelijk zo ver! Om 10.00 ging Ambassadeur Bas Tietema van start met de ‘Als1team Challenge’ voor Fonds Gehandicaptensport. In 7 dagen fietst hij (met andere wielrenners) langs 18 eredivisiestadions en deze route van 1500 km vormt uiteindelijk het logo van Fonds Gehandicaptensport. Bas wil zich inzetten voor dit goede doel, omdat zijn zusje Iris het Syndroom van Down heeft en hij heeft gezien wat sport voor haar betekent. Met zijn fietstocht wil hij sporten voor iedereen met een handicap mogelijk maken en u kunt ook een bijdrage leveren! De start vond plaats op het Rode Toren Plein in Zwolle, waar Bas woonachtig is. De wethouder Klaas Sloots was aanwezig bij de start en Monica van Harn sprak de groep fietsers toe vanuit Fonds Gehandicaptensport. En zus Iris mocht het lint doorknippen om het officiële startsein te geven. En de...

Lees verder »