Gelijkspel voor Quick Stick tegen GHBS

HEERENVEEN – Quick Stick nam het voor de derde keer in korte tijd op tegen GHBS, de nummer 2 van de competitie. Na een gewonnen oefenwedstrijd en verlies na shoot-outs in de beker, bleken de teams wederom aan elkaar gewaagd. Tot tweemaal toe wist Quick Stick op voorsprong te komen, maar GHBS wist tot tweemaal toe ook de stand weer gelijk te trekken, waardoor de spannende wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Quick Stick begon goed aan de wedstrijd en creëerde vanaf de afslag gelijk al een kans, die net kon worden verdedigd door GHBS. Even later was het wel raak. Na hoge bal van Senna Horsten op Luca Collard werd Jetske de Wolff bereikt in de cirkel. Zij nam de bal knap aan, draaide om de keepster heen en schoot met haar backhand op doel, waarna Britt Herder voor de zekerheid nog het laatste tikje gaf. Na het doelpunt...

Lees verder »