Judo Kings op FK in Leeuwarden

Afgelopen zaterdag de 30e van maart zaten de judoka's van de Kings in de sporthal het Kalverdijkje in Leeuwarden om daar deel te nemen aan de Friese Kampioenschappen. Kampioen werden Anna Fleur Visser, Brian Smid, Daphne de Jong, Ingrid de Ruiter, Kris Postma, Marc Veenstra, Mirthe Hartman, Naud Willem de Ridder, Riemer Jelte Buwalda, Wesley Smid en Wytze Postma! Het zilver ging naar Edze Tijsma, Frederik Weening, Fokke Andries Storm, Friso Elzinga, Jurre Steenge, Jin Harms (Judoschool Oord), Rik Postma, Svenna Rooker, Rumaisa Ifrisan (Judoschool Oord) en Thijs Boorsma. Brons werd gewonnen door Amara Buwalda, Elske vd Veen, Geert vd Veen, Gradus Bergsma, Jarno Veenstra en Maarten Brinker. Helaas wonnen Cornelis Bergsma, Kornelis Halma, Matthijs Luinstra, Olaf vd Heide, Thomas Lemstra en Wouter Miedema geen prijs.Tijdens het Frieskampioenschap is er ook de open klasse voor senioren. Als je je hiervoor inschrijft dan wordt er geen rekening gehouden met gewicht. Van...

Lees verder »