Nieuwe films in De Bios Heerenveen

HEERENVEEN – Ook in de maand april zijn er weer diverse nieuwe films te zien in De Bios Heerenveen. Hieronder een aantal uitgelicht met trailer! Pet Semetary Release datum: 4 april Film informatie: Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen. Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile). Genre: Horror Regisseur: Dennis Widmyer en Kevin Kolsch Cast: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette Kijkwijzer: 16jr, geweld, angst, taalgebruik Shazam! 2D & 3D Releasedatum: 4 april 2019 Filminformatie: We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het...

Lees verder »