Uitslag TTV Nordic

Afgelopen zaterdag speelde de jeugd van Nordic thuis tegen Buitenpost 3. Voor Nordic speelde deze middag Sanne de Jong, Senna Detmar en Sikko Spijkerman.Senna Detmar mocht het spits afbijten tegen Luca Messendorp. Senna wist vrij gemakkelijk in drie sets te winnen. De tweede partij was voor Sikko hij speelde tegen Simon de Vries helaas wis Sikko na veel inzet helaas de partij niet te winnen. De derde wedstrijd werd doo Sanne na een spannende wedstrijd in vier games in winst om te zetten. Ook het dubbel werd door de Kollumers gewonnen, waardoor de tussen stand na vier wedstrijden op 3-1 voor Nordic.De vijfde wedstrijd werd helaas door Sikko verloren. De zesde partij werd door Senna keurig in winst omgezet. Helaas kon Sanne na een spannende strijd in vier games helaas niet in winst om te zetten, waardoor de tussenstand op 4-3 kwam. Sikko wist gelukkig wel zijn laatste wedstrijd wel...

Lees verder »