Activiteiten afgelast na tragisch ongeval Kollumerzwaag

Kollumerzwaag is in rouw na het tragische ongeval van afgelopen weekend waarbij een 18-jarige inwoner van het dorp om het leven kwam. Vele activiteiten gaan uit respect voor de nabestaanden niet door. De karaoke-avond bij Friese Boys, de kledingbeurs Berneguod, de kermis die plaats zou vinden bij de sporthal en de open dagen van Gommers Houtbouw zijn afgeblazen of naar een andere datum gezet. Op de Stapstien is een gedenkhoekje gemaakt voor het slachtoffer, oud-leerling van de basisschool. De school wenst de familie troost en sterkte in dit loodzware verlies.In verband met het tragische ongeval zijn alle trainingen en wedstrijden t/m zaterdag afgelast. Dit geldt ook voor de wedstrijden van Friese Boys 1 en 2. Donderdagavond vanaf 19.00 uur is de kantine voor jong en oud geopend om met elkaar stil te staan bij het overlijden van Klaas Jan en erover te praten.Activiteiten afgelast na tragisch ongeval Kollumerzwaag

Lees verder »