Eindexamenexpositie van Piter Jelles !mpulse Kollum

Vrijdagavond 29 maart vond de eindexamenexpositie van Piter Jelles !mpulse Kollum plaats. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de examenklassen kunst het gemaakte werk laten zien. De expositie wordt altijd door de leerlingen zelf georganiseerd, zo ook dit jaar.Weken van voorbereidingen gaan daar aan vooraf. De expositie vond dit jaar plaats bij de Poelpleats aan de trekweg 9 te Kollum. Een voormalig AZC waar die huidige eigenaar op het moment hard bezig is om de prachtige locatie om te toveren tot een camping. Langs de trekweg stonden leerlingen van Piter Jelles !mpulse Kollum de bezoekers op te wachten om ze vervolgens een kronkelweggetje op te sturen door een bosachtige omgeving.Uiteindelijk bracht deze weg de bezoekers op de plaats van bestemming. De expositie vond plaatst in 1 van de gebouwen op het erf. De huiskamer achtige sfeer, met bar, muziek en houtkachel stemden de bezoekers direct op hun gemak. Bezoekers...

Lees verder »