Inschrijving Voetbalschool Veerkr88 start vrijdag!

Voetbalschool Veerkr88 organiseert in de meivakantie de traditionele voetbaldriedaagse op sportpark De Swadde in Buitenpost. De inschrijving voor de voetbaldriedaagse op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 mei start vrijdagmiddag a.s. om 16.00 uur. Schrijf je snel in en leef drie dagen als een echte voetbalprof. Bovendien ontvang je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd van SC Heerenveen op 29 juni.Kaartjes voor SC HeerenveenAlle deelnemers ontvangen twee kaarten (ouder + kind) voor de wedstrijd van SC Heerenveen op zaterdag 29 juni. De club speelt om 19.00 uur een oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen tegen VV Buitenpost.Drie dagen leven als een profDe deelnemende voetballers leven drie dagen als een echte voetbalprof. De dag duurt van 9.30 tot 16.00 uur en kost € 120 per deelnemer, dat is inclusief drie dagen voetbaltraining door gekwalificeerde trainers, drie dagen lunch, een teamfoto en een compleet voetbaltenue (shirt, broek...

Lees verder »