Inspiratieochtend voor boekenliefhebbers in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN – Op woensdag 17 april is er een inspiratieochtend voor boekenliefhebbers en leesgroepen in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De toegang is gratis.Van tevoren aanmelden is gewenst. Veel lezers hebben er plezier in om in groepsverband hun leeservaringen met elkaar te delen. De bibliotheek kan helpen bij het vinden van boeken die geschikt zijn om te lezen in een leesgroep. Deze ochtend is bedoeld voor groepen die al gebruikmaken van het aanbod voor leesgroepen van Bibliotheken Mar en Fean, maar ook voor wie meer wil weten over dit aanbod en de mogelijkheden. De aanwezigen krijgen de brochure met het titelaanbod voor het seizoen 2019-2020 uitgereikt. Wie graag bij een leesgroep wil maar niet weet met wie, kan langskomen en kijken of er een match kan worden gemaakt met andere belangstellenden. Gastspreker Te gast...

Lees verder »