N358 Kom Holwerd, Fiskwei en Ternaarderdyk afgesloten

Vanaf 23 april 2019 werkt de provincie aan de noordelijke rondweg Holwerd (N358). Het gaat om de Fiskwei en Ternaarderdyk binnen de kom van Holwerd.We voeren het werk uit in twee delen:Fase 1, Ternaarderdyk: 23 april t/m 3 mei 2019; Fase 2,Fiskwei:  6 mei t/m 29 mei 2019;Het autoverkeer kan tijdens beide fasen er niet langs. Het verkeer leiden we om via Dokkum. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van het naastliggende fietspad of parallelweg.Van 23 april t/m 3 mei rijden er geen bussen tussen Holwerd en Ternaard. Tussen Ternaard en Hantum wordt dan een belbus ingezet. Vanaf 4 mei rijden de bussen weer de normale route via Holwerd.Meer informatie over wegwerkzaamheden en stremmingen zijn te vinden op https://melvin.ndw.nu.N358 Kom Holwerd, Fiskwei en Ternaarderdyk afgesloten

Lees verder »