Specsavers Dokkum wint landelijke competitie

In een bloedstollende competitie waarin 144 Specsavers-winkels de strijd met elkaar aangingen, is Specsavers Dokkum als winnaar uit de bus gekomen. Alle winkels werden gedurende vier maanden beoordeeld op verschillende aspecten zoals klanttevredenheid en service. Specsavers Dokkum had uiteindelijk de hoogste score en wint met het gehele team een lang weekend weg naar Dubai.Wat het geheim is van Specsavers Dokkum? ‘‘Met veel passie kijken we, samen met de klant, naar zijn of haar specifieke wensen. Vervolgens doen we een uitgebreide meting en gaan we op zoek naar de beste en meest betaalbare oplossing, of het nu gaat om een bril, contactlenzen of een hoortoestel. Uiteraard zijn mede-eigenaar Hetty Boonstra-Beers en ik supertrots op ons team, want zonder hen zou dit niet zijn gelukt. Daarnaast zijn we onze klanten natuurlijk erg dankbaar voor het geven van goede beoordelingen. We genieten allemaal volop van deze winst en kijken uiteraard uit naar onze...

Lees verder »