Succesvolle Provinciale Kampioenschappen voor turnsters WIK-FTC

HEERENVEEN – De provinciale kampioenschappen voor 1ste en 2de divisie turnsters werden ook dit jaar weer in de eigen turnhal gehouden, het Epke Zonderland Turncentrum te Heerenveen. De zaterdagochtend begon voor de senioren, pupillen en de instappers. In de categorie senioren B was de bronzen medaille voor Marle Stork en kreeg Evelijn van Zwieten de gouden medaille omgehangen. Bij de pupillen 1 N2 turnden Lauren Wouda, Iante en Tess de Vries . In deze wedstrijd werd Tess na een keurige wedstrijd beloond met een gouden medaille. In de tweede wedstrijd werd er geturnd de categorie jeugd en junioren. De eerste divisie turnsters Dané Koenen, Mila Isidora (Jeugd 1 N2) behaalden een respectievelijk gouden en zilveren medaille. De tweede divisie turnsters Tessa Regensburg en Nynke de Bruin (Jeugd 1 N3) turnden hun wedstrijd in dezelfde baan. In deze wedstrijd turnde Nynke zich naar een bronzen medaille. In de andere baan kwamen...

Lees verder »