Verandering is kinderspel

Jochem van Gelder had de lachers op zijn hand, maandagavond in theater Sense in Dokkum. Aan een kleine 100 ondernemers presenteerde hij zijn visie op verandermanagement. Met veel praktijkvoorbeelden uit zijn eigen werkzame leven als televisiemaker en met uitspraken van kinderen probeerde hij duidelijk te maken dat verandering vanuit jezelf moet beginnen.“De gesprekken met kinderen die ik had in het televisieprogramma Praatjesmakers hebben mijn leven veranderd en de blik op de wereld verruimd. De eerlijkheid en onbevangenheid van kinderen van 4, 5 en 6 jaar, daar kunnen we nog zoveel van leren”, zo legde hij uit. Het was voor Jochem van Gelder een try-out, niet eerder stond hij over dit onderwerp een zaal vol mensen te woord. Het publiek genoot van zijn bevlogenheid en enthousiasme, en ging met de nodige tegeltjeswijsheid op zak naborrelen in de sfeervolle setting van theater Sense. DJ Peter Damstra verzorgde de muzikale opluistering.Ook niet-leden van...

Lees verder »