Dana Philippo trainster bij meiden Harkemase Boys

De trainersstaf bij de meiden wordt volgend seizoen uitgebreid met de komst van Dana Philippo. De 17-jarige Philippo, woonachtig in Zwaagwesteinde, speelt momenteel voor de dames van sc Heerenveen en komt uit voor het Nederlands Elftal O19. De ingezette groei van het damesvoetbal bij Harkemase Boys vereist een uitgebreidere trainingsstaf en met de komst van Dana kan dit beter worden ingevuld.“Dit seizoen geeft Jos Miedema training aan al onze meidenteams (MO15-1, MO17-2 en MO17-1). Om calamiteiten beter te kunnen opvangen, willen we met ingang van volgend seizoen een bredere begeleiding zodat ieder meidenteam hier maximaal van kan profiteren. Dana zal Jos helpen bij het trainen en deels begeleiden van MO17-1 en MO15-1 en ook voor de MO17-2 gaan we op zoek naar een ervaren train(st)er/begeleid(st)er.” aldus Nely Meijer van het jeugdbestuur. "Met het aanstellen van Dana willen we als jeugdafdeling onze groeiambities bij de meiden extra kracht bijzetten en we...

Lees verder »