Hartverwarmende en getuigende zangavond in Damwald

Zaterdag 30 maart was het zover: opnieuw een zangavond van Zingend naar de Zondag in de Ontmoeting te Damwald. De organisatie was er helemaal klaar voor, net als het Genemuider mannenkoor STEREO dat met ongeveer 100 zangers op zou treden.Ook nu was er bij beide weer een gezonde spanning en verwachting, maar vooral ook het besef dat alles niet in onze handen ligt maar dat onze Heer alles bestuurt en maakt.Voor de vierde keer kijken wij terug op een zeer geslaagde avond en dat maakt het lastig om erover te schrijven zonder in herhaling te vallen.Er zijn veel facetten die bepalen of iedereen wel of niet tevreden of zelfs opgetogen naar huis kan gaan. Te denken valt aan het optreden van het koor, de opkomst van het publiek, het meedoen van het publiek aan samenzang, door enthousiasme en steunbetuiging aan koor en elkaar maar ook organisatorisch moet het kloppen. Deze...

Lees verder »