Invicta D1 zaalkampioen

Zaterdag 30 maart speelde Invicta D1 de laatste en alles beslissende wedstrijd tegen It Fean D1. Deze wedstrijd zou namelijk gaan bepalen of zij gedeeld kampioen met Mid Fryslân D3 of dat ze ECHT kampioen gingen worden. De hele week was er naar deze dag toegeleefd en voor deze wedstrijd hebben de jonge spelers de afgelopen week keihard getraind.Op de dag zelf werd er keurig op tijd vertrokken en kwam het team van Rien van der Laan en Alex Visser mooi op tijd aan waardoor er genoeg tijd was voor de bespreking en het inschieten. De voorbespreking was, zoals gewoonlijk, van wereldklasse en gelukkig had geen één van de jonge spelers last van zenuwen…De wedstrijd die onderleiding van J. Geertsma stond werd begonnen en gelijk in de eerste aanval was de voorsprong al binnen door een mooie doorloopbal van Albert Pieter. Deze voorsprong gingen de jonge Invictenaren ook niet meer...

Lees verder »