Univé Heerenveen zet Cre-A-ctief in het zonnetje

HEERENVREEN – Univé Heerenveen schenkt een mooi bedrag aan Cre-A-ctief. Cre-A-ctief is een organisatie in Bontebok die op een bijzondere manier persoonlijke zorg WMO en Jeugdwet aan jongeren aanbiedt. Vestigingsmanager van Univé Heerenveen, Aukje Kunnen: “We hebben een cheque overhandigd met het bedrag van ruim 800 Euro en dit bedrag gaat re-A-ctief gebruiken voor de extra ruimte voor leerbegeleiding die onlangs gecreëerd is. Het team van Univé Heerenveen heeft voor Cre-A-ctief gekozen, omdat Cre-A-ctief de zorg laat aansluiten bij de persoonlijke situatie van de jongeren. “We zien dat het individuele traject dat Cre-A-ctief aanbiedt, gericht is op de sociale vaardigheid, zelfstandigheid en weerbaarheid van de jongeren. Zo kunnen deze leerlingen bijvoorbeeld soms toch nog naar het MBO-onderwijs”, vertelt Aukje. “Het past bij Univé daar oog voor te hebben. Wij willen niet alleen verzekeren, maar zekerheid bieden door met onze klanten te kijken naar alles wat bij kan dragen aan een...

Lees verder »