Werkzaamheden A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden

HEERENVEEN – Rijkswaterstaat voert in de periode van vrijdagavond 5 april tot maandagochtend 8 april 2019 grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden. Tijdens deze werkzaamheden is de A32 tussen knooppunt Heerenveen en de aansluiting Wirdum (16) in de richting van Leeuwarden afgesloten voor het verkeer. Op gele borden staan de omleidingsroutes voor het verkeer aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Afsluitingsperiodes snelweg A32 De snelweg A32 tussen knooppunt Heerenveen en de aansluiting Wirdum (16) in de richting van Leeuwarden is afgesloten voor het verkeer in de periode van vrijdagavond 5 april 22.00 uur tot en met maandagochtend 8 april 06.00 uur. Vanaf vrijdag 5 april 20.00 uur sluiten we de tussenliggende op- en afritten: Akkrum (13) Grou (14) Sneek (15) Omleidingsroutes werkzaamheden A32 Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden...

Lees verder »