3 korfbalteams van OSG Sevenwolden behalen eerste plaats

HEERENVEEN – De 3 korfbalteams van OSG Sevenwolden in Heerenveen hebben gisteren bij het Olympic Moves korfbaltoernooi in Surhuisterveen alle drie een 1e plaats bemachtigd. Zij gaan door naar de landelijke finale op vrijdag 7 juni a.s. op Papendal. Wij vinden het een unieke prestatie dat zowel het team onderbouw (klas 1 – 2), het team bovenbouw (klas 3 – 4) als het Schoolteam als 1e zijn geëindigd en de provincie Friesland mogen vertegenwoordigen op het NK Schoolkorfbal van Olympic Moves en zijn dan ook trots op onze (sportieve) leerlingen. Olympic Moves laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. In een sfeer van Olympische waarden en passend bij de belevingswereld van jongeren kunnen zij zich via Olympic Moves fysiek, maar ook sociaal verder ontwikkelen. Olympic Moves, een initiatief van de KVLO, NOC*NSF en Coca-Cola...

Lees verder »