Noardeast-Fryslân adviseert positief over RTV NOF

De gemeenteraad van Noardeast-Fryslân gaf donderdagavond unaniem een positief advies af aan het Commissariaat voor de Media over de aanvraag van Stichting Streekomroep Noordoost Friesland (RTV NOF) voor aanwijzing als lokale media-instelling voor de gemeente Dantumadiel en Noardeast-Fryslân voor de komende vijf jaar.Vanwege de gemeentelijke herindeling van Dongeradeel, Kollumerland en Ferwerderadiel moest de raad zich buigen over de verlening van een nieuwe zendtijd-licentie voor RTV NOF.Onlangs nam ook de gemeenteraad van Dantumadiel al een positief besluit. De omroep kan met deze toestemming ook toegang proberen te krijgen voor haar uitzendingen op de kabel (bij Ziggo) in de dorpen van het voormalige Ferwerderadiel.Noardeast-Fryslân adviseert positief over RTV NOF

Lees verder »