Ook dit jaar weer prikkelarme kermis in Heerenveen

HEERENVEEN – Twee jaar geleden is de Prikkelarme kermis geïntroduceerd in Heerenveen. Vanwege het grote succes van de afgelopen twee jaar zal er ook dit jaar weer een aantal uren prikkelarme kermis zijn. Martin Hoekstra initiatiefnemer van de prikkelarme kermis en mede organisator van de Kermis Heerenveen heeft de prikkelarme kermist naar Heerenveen gehaald. Tijdens de prikkelarme kermis op zaterdag 19 mei staat de muziek uit en of zacht, de verlichting staat uit waar dit mogelijk is en de snelheid van de attracties zullen minder zijn. Er zijn veel mensen die een kermis ontwijken omdat een deze niet tegen de prikkels kunnen van al die harde muziek, lichtflitsen en de attracties die veel te snel gaan. ,,Iedereen moet plezier hebben en kunnen genieten van dit van dit evenement. Deze kermis is bedoeld voor mensen met een beperking van welke vorm dan ook. Maar het kan ook zijn dat men gewoon...

Lees verder »