sc Heerenveen onderuit tegen Feyenoord

ROTTERDSAM – sc Heerenveen heeft donderdagavond met 3-0 verloren van Feyenoord. In De Kuip in Rotterdam was het de hele wedstrijd lang lang eenrichtingsverkeer naar het doel van Heerenveen. Met hulp van de VAR werden ook nog twee Feyenoord-goals afgekeurd. In de strijd om de play-offs om Europees voetbal wil Heerenveen de laatste wedstrijden zoveel mogelijk punten halen. Heerenveens is in goede vorm en won vier van haar laatste vijf wedstrijden, al was dat vorige week tegen Excelsior pas in de laatste minuten. Tegen Feyenoord wilde Heerenveen weer goed presteren, maar de thuisploeg leek al in de in de twintigste minuut op voorsprong te komen door in doelpunt van Jørgensen Net daarvoor maakte oud-Heerenveenspeler Sam Larsson echter een overtreding. Na ingrijpen van de VAR werd het doelpunt daarom afgekeurd. Tien minuten later was het wel raak voor de thuisploeg, Uit een corner was het Nicolai Jørgensen die de bal in...

Lees verder »