Sidijk uit Heerenveen levert Airtrampoline 2.0 aan Duinen Zathe Appelscha

HEERENVEEN – Attractiepark Duinen Zathe heeft de primeur. Sinds deze week ligt hier Sidijk haar nieuwste innovatieve airtrampoline. De zogenaamde special shaped airtrampoline is uniek in de wereld. Waar voorheen de airtrampolines helemaal rond of rechthoekig waren, is Sidijk nu in staat om nog meer organische vormen te verwerken in deze springkussens. Hierdoor is het mogelijk om veel creatiever te zijn met full-colour prints, zoals bij Duinen Zathe te zien is. De rups, de mascotte van Duinen Zathe, is erop afgebeeld. Hedser Tijtsma, hoofd innovatie bij Sidijk, legt uit: “We hebben een andere techniek gebruikt om PVC in een airtrampoline te verwerken. Dit biedt voordelen voor zowel het opmaken van het printwerk als het productieproces. Na een periode van testen en het maken van schaalmodellen is ons eerste prototype met recht geslaagd te noemen. Er zijn nu zoveel meer creatieve vormen mogelijk. Wij zien ontzettend veel mogelijkheden.” Herman Jasper, eigenaar...

Lees verder »