Actrice Anke Bijlsma presenteert Spavo Spring Concert

Anke Bijlsma presenteert dit jaar het Spavo Spring Concert. Dat wordt op zaterdag 13 april georganiseerd in Surhuisterveen. Anke is geen onbekende bij het concert. Met regelmaat leidde ze het publiek door de muzikale lente-avond, zo ook deze keer."Anke is een dame met heel veel capaciteiten. Ze is enthousiast, muzikaal en heeft humor. Een echte Friezin. Dat klikt goed’’, vertelt Reinder Hamersma van de organisatie van het Spavo Spring Concert. Anke is actrice, projectleider en regisseur. Daarnaast werkt ze als directeur en programmeur bij de Theaterkerk Nes."Anke past perfect bij het Spavo Spring Concert. We proberen altijd een swingende muzikale avond te organiseren waarbij voor elk wat wils te beleven is. Anke is als geen ander in staat om de zaal mee te nemen in het muzikale theater van het Spavo Spring Concert.’’ Anke komt met plezier naar Surhuisterveen. ,,Ik fyn it altyd leuk om te dwaan’’, blikt ze vooruit.Het...

Lees verder »