Bevrijdingsfeest met Dj Kevin Terpstra en De Heerenveense House Mafia

HEERENVEEN – Het beloofd op Bevrijdingsdag weer een mooi feestje te worden op de Oude Koe-markt in het centrum van Heerenveen. Feest Dj Kevin Terpstra (bekend van radio Continu) laat het publiek uit zijn dak gaan op de grootste feesthits. Kevin is al jaren een bekende verschijning in Hee-renveen. Met regelmaat zet hij café De Swetser op zijn kop. Daarnaast is hij vaste dj op het jaarlijkse Koningsdagfeest. Het feest wordt zal eindigen met een knallende afsluiter DE HEERENVEENSE HOUSE MAFFIA! Deze 3 doldwaze heren zijn bekende gezichten in de nachthoreca van Heerenveen. Tijdens Bevrij-dingsdag 2019 bundelen zij hun krachten om Heerenveen te laten schudden op de dikste hits van dit moment! De horecaondernemers van de Oude Koemarkt staan ook deze dag voor je klaar met een heerlijk koud drankje of een warme versnapering. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spette-rend feest!

Lees verder »