CBS De Wegwijzer schitteren in musical

Leerlingen van CBS De Wegwijzer Kollumerpomp schitteren in musical: ‘De ruimte in. De afgelopen weken is er op school hard gewerkt aan het project en de musical over de ruimte.Ruimtereizen, planeten, astronauten en raketten. Op nog geen 400 km van ons vandaan cirkelt het internationaal ruimtestation (ISS) rond de aarde. Vanavond mochten de leerlingen aan ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden laten zien waar zij de afgelopen tijd zo hard aan hebben gewerkt.Aan het begin van het project werd er een brief voorgelezen van de popster Marvin Claxon. Marvin Claxon is een wereldberoemde rockster. Hij is zo rijk dat hij één van zijn grootste dromen mag waarmaken: hij gaat een bezoek brengen aan het Internationaal Ruimtestation. Daar zal hij kennis maken met zijn grootste fan, de jarige astronaut Stevens en andere astronauten. Marvin Claxon wilde een concert geven vanuit de ruimte, maar of dat is gelukt.... Ook piloten en hengelaars...

Lees verder »