Colourful Spring Fashion Event zeer geslaagd

Op woensdag 3 april werd er in de Sake Store in de Westereen het Colourful Spring Fashion Event gehouden. Het startsein van een nieuw seizoen!  Zoals altijd was het direct bij de start om 19:00 uur al gezellig druk in de winkel. Onder genot van een hapje, drankje en fijne beats zochten de bezoekers een plekje langs de catwalk. De catwalk was gebouwd midden in de Store zodat elke bezoeker moeiteloos van de show kon genieten.De collectie van dit moment wordt bepaald door veel opvallende, booming popart kleuren. Daar lijnrecht tegenover vind je de collectielijn vol met pastelkleuren. Ook dit seizen zijn de dierenprints niet weg te denken en deze werden dan ook volop geshowd tijdens het Fashion Event.Na de modeshow was er nog voldoende tijd om de geshowde setjes en andere kleding te shoppen. Al met al een zeer geslaagde avond!Beats: DJ Winston BlackHapjes: Lunchroom HaagensKapsels en Visagie: ROC...

Lees verder »