Dames DOS winnen laatste thuiswedstrijd

De volleybalcompetitie loopt alweer op zijn einde. In hun een na laatste wedstrijd won dames 1 van DOS Kollumerzwaag met 3-2 van D.S.O. uit Opende.DOS kwam uitermate stroef uit de startblokken. D.S.O. denderde over de thuisploeg heen en stond in mum van tijd met 17-5 voor. Pas bij deze stand werden de Kollumerzwaagster dames wakker en vochten zich terug in de set. Bij 25-24 leek DOS de set zelfs nog binnen te slepen, maar door een aantal fouten ging deze toch met 25-27 naar D.S.O.In de tweede set zette DOS meteen vanaf het begin druk. D.S.O. had geen antwoord op de flitsende aanvallen en lastige serves. DOS was steeds de bovenliggende partij en won de set vrij eenvoudig met 25-18. Dit was ook het geval in de derde set, die met 25-19 naar DOS ging.In de vierde set kwam D.S.O. aanvallend beter door. In deze spannende set ging het lang...

Lees verder »