Nieuw wijnmerk: Bodega43

Een hoog servicelevel is waar Bodega43 garant voor staat. Bodega43 streeft naar een optimale klantenervaring en dat zie je terug in de producten, de service en garantie. Goede wijnopslag is met de wijnkasten en wijnklimaatkasten van Bodega43 op een luxe manier te realiseren. De producten onderscheiden zich door hoge kwaliteit en een stijlvol uiterlijk. Natuurlijk hoort daar ook een uitstekende service bij en ook hierin onderscheidt Bodega43 zich van haar concurrentie. Als groot liefhebber van wijn streeft Bodega43 naar een optimale ervaring rondom de opslag van wijn voor haar gebruikers. Om deze optimale ervaring tot stand te laten komen heeft Bodega43 een zeer klantvriendelijk service- en garantiebeleid. Je krijgt gewoon een medewerker aan de telefoon om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je optimaal van het product kunt genieten. Wie Bodega43 kiest, kiest voor kwaliteit. Gratis verzenden en retournerenDe klimaatkasten van Bodega43 worden onderhouden door geschoolde servicemonteurs...

Lees verder »