SC Veenwouden krijgt buur VV Hardegarijp op bezoek

Zaterdagmiddag staat de derby tegen VV Hardegarijp op het programma. In de uitwedstrijd in Hurdegaryp mocht SC Veenwouden met een grote uitslag van het veld stappen. Dat zal VV Hardegarijp zich ongetwijfeld niet weer willen laten gebeuren. Alleen al tegen die achtergrond wordt het zaterdag een spannende derby. Er wordt om 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter Hans Noppers uit Meppel afgetrapt.Het trainersduo Anton en Albertjan van Zwol zullen met een goed gevoel terugkijken op het afgelopen weekend. Om de aansluiting te houden met de middenmoot moest er gewonnen worden van SC Stiens. Dat lukte; er werd in Stiens een eenvoudige en terechte 0-3 overwinning behaald. Dat succes kon SC Veenwouden ook wel even gebruiken na een moeilijke reeks tegen VVI en twee keer SV Marum.HattrickSC Veenwouden ervaart de wedstrijd tegen VV Hardegarijp altijd als een echte derby. Trainer Anton van Zwol hoeft zijn manschappen niet te motiveren. In de...

Lees verder »