Be Quick Dokkum na rust onderuit tegen Olde Veste ’54

In een gelijk opgaande eerste helft kwam Be Quick ongelukkig opachter stand, maar het kreeg daarna ook een aantal kansen. In de tweede helft was de start voor de Dokkumers, maar de treffer viel juist aan de andere kant. Daarna was het over en uit voor Be Quick en de mannen uit Steenwijk liepen vrij gemakkelijk uit naar een verdiende 0-4 overwinning.In het eerste kwartier gebeurde er vrij weinig. De teams waren aan elkaar gewaagd en gevaarlijke situaties voor de doelen bleven uit. Na een kwartier kwam Olde Veste ‘54 op 0-1. Aanvaller Rochendy Constansia strafte een foutje in de Be Quick defensie af.Daarna kreeg Be Quick een aantal kansen op de gelijkmaker. Een kopbal van Rudmer Dijkstra verdween over het doel en Frits Veenema kreeg een vrije schietkans na een aanval over rechts. Keeper Luuk Dorland redde echter prima. Vlak voor rust kwamen er nog twee kansen voor Be...

Lees verder »