By Buuf editie 13 groot succes

Op zaterdag 6 april werd door By Buuf de 13e editie van hun kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Hoewel het getal 13 vaak gezien wordt als ongeluksgetal, was dat hier zeker niet het geval. Rijendik stonden 230 fans al te popelen toen de deuren om 10 uur opengingen.De dames achter By Buuf deelden bij de ingang ‘big shoppers’ uit waarin de bezoekers hun mooist gevonden pareltjes konden verzamelen. Hier werd massaal gebruik van gemaakt door zo’n 400 bezoekers. De kassa ontstond uit een team van 15 hardwerkende dames, waardoor de rij snel weggewerkt kon worden en bezoekers  even later  buiten stonden met prachtige kleding, speelgoed, schoenen en andere mooie spullen die door de  115 deelnemers ingebracht waren. Zij konden aan het eind van de middag hun gevulde enveloppen en overgebleven spullen weer ophalen.Veel dames doneerden hun kleding en speelgoed aan het goede doel dat aan deze editie gekoppeld was, Dorcas. Zij...

Lees verder »